Menu
Your Cart

Hottub

Let op niet alle hottubs hebben wij een showmodel van in de showroom. Neem gerust even telefonisch contact met ons voor meer informatie.   

Model: Basis Thermowood
De hottub basis Extern is de ultieme hottub om optimaal in te ontspannen voor 4 – 6 personen en heeft een inhoud van +/- 1430 liter. Deze hottub is voorzien van een externe 25 kw netto aluminium kachel. Bij de hottub zijn alle onvolkomenheden van traditionele hottubs opgelost door gebruik te maken v..
€1.895,00
Excl. BTW:€1.566,12
Model: Götenborg Exclusief
De hottub Götenborg is de grootste hottub met interne kachel. Er kunnen maar liefst 4 tot 6 personen in. Het is natuurlijk altijd prettig om voldoende ruimte te hebben als u met het hele gezin geniet van een avondje hottub. Of het nou koud of warm buiten is, het is altijd wel een lekker moment om ev..
€2.945,00
Excl. BTW:€2.433,88
Model: Malmö Luxe
Bent u opzoek naar iets authentieks? Heerlijk genieten van een warm bad, buiten in uw eigen tuin door u zelf gestookt met een paar houtblokken. De hottub Malmö biedt het u allemaal.Veiligheid staat voorop, alle randen zijn netjes afgewerkt zodat er niets scherps is waar u zich aan kunt bezeren. Buit..
€2.945,00
Excl. BTW:€2.433,88
Model: Marstrand
Hottub Marstrand met gemonteerde interne aluminium kachel (zonder hout).gegoten PE kunststoffen kuipinterne aluminium kachel incl. regenhoed, 2 stuks schoorstenpijpen van 1 meter.thermowood beschermhekafvoerset..
€895,00
Excl. BTW:€739,67
Model: Oslo Luxe
De prachtige hottub Oslo heeft een interne kachel. Hierdoor is de hottub makkelijk te plaatsen in bijna elk hoekje van de tuin. Of het nou winter of zomer is, het is altijd lekker om buiten in uw eigen tuin te genieten van een warm bad. De hottub Oslo kunt u eenvoudig aansteken. Alles is perfect geï..
€2.745,00
Excl. BTW:€2.268,60
Model: Tromsø Exclusief
De hottub Tromsø is veruit de ruimste hottub die wij in ons assortiment hebben. Doordat deze prachtige hottub een externe kachel heeft, is er extra veel ruimte om te kunnen genieten van het warme water.De hottub Tromsø is beschikbaar in verschillende kleuren en materialen. U kunt dit hier eenvoudig ..
€3.200,00
Excl. BTW:€2.644,63
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6