Menu
Your Cart

Onderhoud informatie

Een spa heeft af en toe behoeft aan onderhoud om de levensduur optimaal te verlengen. Bij M&H Jacuzzi kun je daarom óók terecht voor onderhoud aan alle Spa's & Hottubs. Ons team gaat vakkundig aan de slag en zorgt er voor dat u nog jaren plezier hebt van u eigen Spa of Hottub. Wij hebben verschillende onderhoud contracten beschikbaar. Neem hiervoor gerust contact met ons op. 

Iedere spa of hottub heeft regelmatig basis onderhoud nodig om goed te kunnen functioneren. Denk hierbij aan het op peil houden van het water en de kwaliteit van het water op orde te houden. Ook de cover (deksel) heeft onderhoud nodig op zijn tijd. Denk hierbij aan schoonmaken met een speciaal daarvoor gemaakt schoonmaakproduct. Wij hebben een ruim assortiment onderhoud producten. U besteld ze gemakkelijk hier op onze website. Uiteraard ook in de showroom te krijgen onze verkoop adviseurs helpen u graag voor het maken van de juiste keuze.

Het regelmatig vervangen van de filters is erg belangrijk. Niet alleen voor u eigen hygiëne en waterkwaliteit maar ook voor het behoud van een goede circulatie van het water. Filters besteld u ook gemakkelijk en snel hier op onze website. Heeft u een jacuzzi bij ons gekocht? Dan ontvangt u van ons een bericht wanneer u ongeveer aan een nieuw filter toe bent. 

Zo ingewikkeld en bewerkelijk is het niet!  Goed geïnformeerd worden en goede producten zijn het halve werk en besparen u een hoop tijd en geld.