Menu
Your Cart

Sauna

Zowel in de winter als de zomer zorgen onze sauna’s voor een ultiem ontspannende ervaring. Ze zijn verkrijgbaar in red cedar of de populier uitvoering. Het medisch effect van een saunabezoek is onmiskenbaar, zo worden bijvoorbeeld schadelijke stoffen sneller uit het lichaam afgevoerd. Niet alleen uw algemene welzijn verbetert, regelmatig saunagebruik kan zelfs een ondersteunende en helende werking hebben op uw gehele lichaam en geest, dit effect neemt zelfs toe naarmate u de sauna meer gebruikt.

Let op! Niet alle modellen staan momenteel online. Neem telefonisch of per mail even contact met ons op voor de actuele voorraad.   


Model: MN 140 De Luxe met glasdeur
Deze infraroodcabine is uitgevoerd met 6 gepatenteerde stralers, welke speciaal ontwikkeld zijn voor het verzachten van spier- en gewrichtspijnen. Dit soort stralers hebben door de jaren heen inmiddels aan duizenden tevreden klanten bewezen dat het werkt. Deze 3-persoons infrarood sauna kan ook gebr..
€4.995,00
Excl. BTW:€4.128,10
Model: MN 140 hoek De Luxe met glasdeur
De MN 140 hoek De Luxe infrarood sauna is een hoekmodel welke volledig vervaardigd is uit Canadese Red Cedar hout van klasse 1a. De cabine beschikt over therapeutische stralers die gedimd kunnen worden. De afmetingen zijn 140x140x190cm. De infraroodsauna cabine beschikt ook over een radio/cd voorber..
€5.895,00
Excl. BTW:€4.871,90
Model: MN 160 De Luxe met glasdeur
In deze ruime 4-persoons infrarood sauna / infraroodcabine is plek voor het  hele gezin! De cabine heeft in totaal 6 infrarood stralers. In iedere zijwand zitten drie infrarood kwalitatieve stralers. In de achterwand zit een speciale carbon infrarood straler. Hierdoor kunt u zelf kiezen of..
€6.195,00
Excl. BTW:€5.119,83
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3